Spring naar content

"Rishi zorgt voor Charles"

Super leuke HMC campagne! Niet schrikken als je morgen uit de trein of bus stapt in de regio Den Haag. Levensgroot te zien in de Abri’s. 😊 Het artikel is te lezen via deze link.

Lees meer

Bakwedstrijd levert € 160,- op!

Op 26 november werd op het werk van Ted een bakwedstrijd gehouden waarbij aan het eind de gemaakte taarten werden geveild. Samen met collega Chantal had Ted Stichting Sterk en Positief als goede doel uit gekozen. Opbrengst €160,- EN Chantal werd uitgeroepen tot meesterbakker! Dubbel feest! Jullie zijn kanjers!

Lees meer

“Ik zie patiënten met een hersentumor doodgaan, ja dan wil je wel wat”

Clemens Dirven is neurochirurg in het Erasmus MC te Rotterdam. Gepassioneerd en vol energie vertelt hij dat er meer onderzoek moet komen om kwaadaardige hersentumoren te behandelen. Het begon tijdens zijn opleiding, 20 à 25 jaar geleden. Zijn leermeesters vertelden hem toen ‘niets te kunnen doen’ voor patiënten met een kwaadaardige hersentumor (glioblastoom). Het stond…

Lees meer

Trots op onze samenwerking met Buddha to Buddha!

Deze editie armbanden is speciaal ontworpen voor onze stichting, super gaaf! De koorden zijn verkrijgbaar in zwart, groen en blauw en worden geleverd met een design van drie zilveren schuifbare ‘hersengolf’ delen. De Denise is een stoere armband gemaakt van geweven koord met de iconische en tijdloze sterling zilveren sluiting die je van Buddha to…

Lees meer

Robin haalt € 3270,- op met actie NYC Marathon!

Afgelopen zondag 3 november heeft Robin de marathon van New York gelopen en daarmee € 3270,- op gehaald! Wat een bijzonder mooi bedrag! We willen hierbij de meer dan 90 donateurs en de klanten van Jumbo in Berkel en Bergschenhoek hartelijk bedanken voor jullie steun. Robin je bent een topper!

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.