Spring naar content

Over ons

Home > Over ons

Begin 2019 zijn wij, Natascha Schuring en Charles La Haye onze stichting begonnen om geld in te zamelen. Ons doel was minimaal € 280.000, – ophalen voor onderzoek naar hersentumoren.

Nu in 2024 bestaan we alweer 5 jaar 🎈 en hebben we ons doel van € 280.000,- gehaald 🎉 maar we gaan uiteraard door! Ons nieuwe doel is 1 miljoen euro. 

Ondanks neurochirurgie, bestraling en chemotherapie zijn kwaadaardige hersentumoren nog steeds niet te genezen. Jaarlijks krijgen 1500 mensen een hersentumor.

Mijn naam is Charles La Haye, 49 jaar. In november 2017 is er bij mij een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Begin 2018 ben ik geopereerd, 28 bestralingen gehad in het Holland PTC en 12 chemokuren gekregen.

De reden dat we onze stichting “Sterk en Positief” hebben genoemd heeft alles te maken met gevoel van vertrouwen, strijdlust en een positieve mindset.

Als je hoort dat je een kwaadaardige hersentumor hebt zakt de grond onder je voeten vandaan, we waren even helemaal uit het veld geslagen. Een onzekere periode met veel vragen. Die vragen werden bij ons in een eerste gesprek met Dr. Nandoe beantwoord, hij straalde rust uit en vertrouwen en dat was na weken van onzekerheid erg fijn. De aanloop naar de operatie toe en ook na de operatie zijn we enorm fijn begeleid door de casemanager van het HMC en stond het verpleegkundig team ook altijd voor ons klaar. In deze moeilijke periode hield Natascha onze familie en vrienden op de hoogte en sloot elk bericht af met #sterk&positief. Toen we een naam voor onze stichting moesten bedenken kon dat er maar één zijn: Sterk en Positief.

De genezing van hersentumoren is erg complex daarom is het belangrijk om verschillende onderzoeken te doen. Een onderzoek kost veel tijd en geld maar alleen als alle resultaten bekeken en vergeleken worden kunnen hersentumoren uiteindelijk genezen worden.

Help jij ons mee om hersentumoren geneesbaar te krijgen?! Gaan dan snel naar ons actieplatform.

De Hersenstichting adviseert en ondersteunt onze stichting en zal het onderzoek naar hersentumoren begeleiden.

Met Sterk en Positieve groet,

Natascha Schuring en Charles La Haye

#geefhersentumorpatientenzichtopgenezing