Spring naar content

Hardloop weekend haalt €4806,- op!

Home > Hardloop weekend haalt €4806,- op!

Op zaterdag 18 mei was de aftrap van het hardloop weekend voor onze stichting in Pijnacker. Op deze zonnige ochtend stonden Marjoke en Yvon klaar voor de 10 kilometer van de Vliegende Vrouwen Run. Beide hebben de run die door de Groenzoom gaat geweldig gelopen. Super trots op deze kanjers!

J017-6 verrast trainer-coach tijdens de 5 km run Marathon van Leiden Lees meer..

Zondag 19 mei werden er verschillende afstanden gelopen tijdens de Marathon van Leiden. Het weer was prachtig en de sfeer in Leiden was geweldig! Helaas kon Charles er niet bij zijn, hij had zich weken verheugd op deze dag maar door de bijwerkingen van de chemo lukte het helaas niet. Uiteraard was hij in onze harten de hele dag aanwezig.

De dag begon met Peter en Jet, zij liepen beide de have marathon (21,1 km). Het was pittig maar beide hebben een geweldige tijd neergezet. Enorm knap gedaan! Heel trots op jullie twee!

Om 11 uur was het startschot voor Robin, hij liep de hele marathon (42,2 kilometer)! Wat een afstand en wat een geweldige sportprestatie! Robin we zijn enorm trots op je!

De grootste groep deelnemers deed mee met de 10 kilometer loop. S’middags om half 2 gingen ze van start. Zes kanjers ; Raymond, Edward, Laila, Richard, Carlo en Maarten. Tussen deze zes lopers zaten ook onervaren lopers maar daar was niets van te merken, alle zes zijn ze gefinished. Geweldig gedaan! Ook op jullie zijn we heel trots!

Voor dit mooie hardloop weekend zijn er speciale hardloop shirts gemaakt en die vielen goed op!

Gezamenlijk liepen zij dit weekend een heel mooi bedrag bij elkaar van totaal € 4806,-!
Een zeer geslaagd weekend.

We willen hierbij alle lopers, sponsoren en supporters hartelijke bedanken voor dit onvergetelijke weekend!

Verslag hardloop weekend door Natascha

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.