Spring naar content

RCLJ017-6 verrast Trainer-Coach

Home > RCLJ017-6 verrast Trainer-Coach

RCL JO17-6 rent 1.500 euro bij elkaar voor onderzoek naar hersentumoren.

Zaterdagavond 18 mei word ik naar de stad gelokt waar 40 mensen mij opwachten omdat mijn elftal RCL JO17-6 gezamenlijk met mijn dochter en haar vriendin de 5 km lopen tijdens de avond run van de marathon van leiden. Dit om geld in te zamelen voor onze stichting, weken zijn ze bezig geweest om een fantastisch bedrag bij elkaar te krijgen van €1500,- !! Stil was ik (en dat ben ik niet zo snel) ontroerd was ik en daarna enorm trost op deze kanjers en hun ouders, vrienden en familie! Speciale dank naar Bianca, Ellie, Peter, Natascha en Herwin en natuurlijk mijn kinderen Demi en Milan 😘
Verslag van de Vliegende vrouwen run in Pijnacker (18 mei) en van de marathon in Leiden (19 mei) komen snel op deze pagina…. dus houd onze website in de gaten!
💪🏻❤

https://www.leiderdorpsweekblad.nl/nieuws/human-interest/49671/rcl-jo17-6-rent-1-500-euro-bij-elkaar-voor-onderzoek-naar-hersentumoren

Verslag 5 km run Leiden door Charles

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.