Spring naar content

40.000 euro voor onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC!

Home > 40.000 euro voor onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC!

Stichting Sterk en Positief overhandigd een cheque van € 7.500,- aan Niels voor het onderzoek in het Erasmus MC, zie foto

Tekst van Niels de Moree:

Gisteren 20 maart 2022 was de eerste editie van het ‘Oligopower’ sport event in Sport & Eventcenter Beusichem. We kijken terug op een geweldige dag.

Iedereen heeft in een ongedwongen en fijne sfeer met elkaar kunnen sporten. Daarnaast hebben we met elkaar de magische grens van € 40.000 doorbroken. Al dit geld komt ten goede aan het onderzoek van Pim French dat nu loopt in het Erasmus MC.

Ik wil iedereen die bij dit event aanwezig was echt super bedanken voor hun komst, hulp en inzet. De mensen maken voor mij ook echt de dag. Dit event heeft mij zoveel energie gegeven dat er volgend jaar zeker een nieuwe editie gaat komen!

Extra dank gaat er uit naar mijn topteam: Megan, Lot, Noor en Jort. Zonder jullie hulp, was dit nooit gelukt!

FOTO’S πŸ“·πŸ“ΈπŸ“·πŸ“ΈπŸ“·
Hier vinden jullie de link naar alle foto’s van 20 maart. LET OP! Door een fotomapje aan te klikken kun je meerdere foto’s per onderdeel vinden!

Dit alles is compleet voor het goede doel beschikbaar gesteld door Vincent van Kleef (waarvoor superveel dank)

Niels de Moree,

1 reactie

  1. Susan Jansen op 22 maart, 2022 om 10:17

    Super goed gedaan! Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat jullie deze actie(s) opzetten en zoveel geld weten op te halen voor het onderzoek naar een behandeling voor oligodendrogliomen. Ikzelf heb ook een oligodendroglioom graad 3 en ik hoop dat wanneer ik weer een behandeling nodig heb het onderzoek zover is gevorderd dat ik de nieuwe behandeling kan ondergaan. Ik kon niet bij het evenement zijn maar heb mijn steentje bijgedragen door een donatie te doen. Heel veel succes voor toekomstige evenementen en met het onderzoek!
    Hartelijke groeten

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.