Spring naar content

Wandelen voor succesvoller behandelen!

Home > Wandelen voor succesvoller behandelen!

Reintje is een wandelactie gestart om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren!

Ze verteld: “Ik vraag me af wat moeilijker is in mijn eentje de Eifelsteig lopen of meer dan €1000 ophalen voor de hersenstichting. Na afloop van de wandeling en de inzameling zal ik het antwoord gevonden hebben. Als de Coronamaatregelen in Nederland en Duitsland het toelaten wil ik eind april met de Eifelsteig beginnen. 313 km verdeeld over 15 dagen”

“Mijn naam is Reintje en in 2015 ben ik geopereerd aan een hersentumor. Zoals Bert Keizer ooit zei: zo’n ding verwijderen kun je vergelijken met een klodder jam uit een wollen trui halen. Bij de laatste controle lijkt de tumor helaas aan een opleving begonnen te zijn.” 

“Sinds de operatie heb ik met niet aangeboren hersenletsel nog wat meer beperkingen dan voor die tijd. Gezondheid was nooit mijn sterkste kant. Ik leid dan ook een tamelijk terug getrokken bestaan maar nu ga ik dan toch letterlijk en figuurlijk naar buiten treden. Ik loop en ga daar verslag van doen.”

“Twee weken nadat ik de Eifelsteig heb afgerond of -als het niet mogelijk blijkt die te lopen door de coronamaatregelen-, na 1000 trainingskilometers lopen in Nederland sluit de inzamelingsactie en het blog.” Doneer hier 

Wij wensen Reintje veel succes met deze prachtige actie!

Stichting Sterk en Positief

#geefhersentumorpatientenzichtopgenezing

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.