Spring naar content

Topdag in Terheijden: wat een onvergetelijke 40e editie!!

Home > Topdag in Terheijden: wat een onvergetelijke 40e editie!!
Geschreven door Marco van Duijhoven

Op zondag 9 juni hebben we als team meegedaan aan de triatlon van Terheijden, nabij Breda.

Met een deelnemer op de halve marathon, een op de kwart en 7 teams op de trio, stonden we met 23 deelnemers aan de start en nog eens 10 mensen langs de kant voor mentale ondersteuning.

Die ondersteuning ging afgelopen zondag uit naar alle deelnemers, maar eigenlijk was dit alles bedoeld om Marcel een hart onder de riem te steken.

Hij levert de grootste strijd van ons allemaal sinds hij 6 maanden geleden is gediagnosticeerd met hersen kanker. We zijn allen onder de indruk hoe hij deze strijd aan gaat, en hij positief als altijd in de wedstrijd staat. Afgelopen zondag stonden we met 33 man sterk, vrienden uit de studententijd in Tilburg, langs de kant met speciale shirts van stichting Sterk en Positief om gezamenlijk uit te stralen hoe we achter Marcel en zijn gezin staan.

Deze stichting, ondersteund door Marcel en Lisette geeft krachtig weer waar Marcel voor staat: Sterk en Positief. Het was een indrukwekkende dag, met mooie sportieve prestaties, een mooi weerzien van de vrienden van weleer met kinderen, om samen een sportieve prestatie neer te zetten en saamhorigheid uit te stralen en simpelweg een fijne ervaring te beleven samen.

De conclusie was eenduidig, dit is voor herhaling vatbaar! We hopen dan ook volgend jaar weer aan de start te staan met de shirts van Sterk en Positief!!

Doneren kan via deze link aan de actie van zijn vrouw Lisette

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.