Spring naar content

Strijd tegen hersenmetastasen, Team Lotte wandelt de Nijmeegse vierdaagse

Home > Strijd tegen hersenmetastasen, Team Lotte wandelt de Nijmeegse vierdaagse

Samen met Maarten, Erik, Marieke, Hans en Chris ga ik de 4daagse van Nijmegen lopen!

Een wandeltocht die op zichzelf al een uitdaging is. Vlak na de inschrijving bleek dat ik helaas weer een hersenoperatie moest ondergaan. Opnieuw een leven vol onzekerheid, waar ik zo goed mogelijk mee probeer om te gaan door gewoon te leven. Wie mij kent weet dat ik altijd optimistisch en positief ben! Door iedereen om me heen, maar zeker ook door de medische ontwikkelingen.

Door onderzoek is er gelukkig steeds meer mogelijk. Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van hersenmetastasen (uitzaaiingen), maar meer onderzoek is nodig!

Daarom loop ik, naast de sportieve uitdaging, de 4daagse voor een goed doel: Sterk en positief!

Draag bij aan onderzoek naar hersenmetastasen!

Doneren kan via deze link

Team Lotte

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.