Spring naar content

Steun de actie van Jacco: De Ultra Viking Run voor een Ultra Vechter!

Home > Steun de actie van Jacco: De Ultra Viking Run voor een Ultra Vechter!

Jacco in actie voor onderzoek naar hersentumoren:

De afgelopen 16 weken heb ik veel dingen gelaten en wat minder biertjes gedronken dan normaal, misschien zelfs ook wat minder sociaal geweest, omdat ik 4 tot 5 keer per week aan het trainen ben voor de meeste extreme challenge in mijn leven tot nu toe!

Ik ga namelijk mee doen met de Ultra Viking Run over minder dan 14 dagen. (8 oktober) Dit betekent dat ik samen met Jimmy, Rico, Paul en Mike van Gymforce One, 60 kilometer Ultra Viking run ga doen met ruim 130 obstakels en we hebben hier precies 10 uur voor om dit te halen.

Dit is natuurlijk een mooie en unieke uitdaging, maar ik wil deze run ook gelijk opdragen aan een goed doel en hiervoor wil ik graag geld ophalen voor Stichting Sterk en Positief.

Deze stichting helpt hersentumoren geneesbaar te krijgen. Ik draag deze run op aan mijn vriendin Debby de vriendin van mijn beste maat Luc.

Zij strijd al 9 jaar en dat is niks vergeleken met deze run! Voor haar en voor dit doel wil ik zoveel mogelijk geld ophalen.

Dus in plaats van mij te feliciteren morgen, wat jullie natuurlijk allemaal wilde doen, vraag ik voor mijn Ultra Run en mijn verjaardag een kleine bijdrage voor dit goede doel. Je kan een donatie doen via de onderstaande link en het zou super gaaf zijn als we het streefbedrag van €5000,- kunnen halen! Doneren kan via deze link.

Helpen jullie mee onze doelen te halen? 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.