Spring naar content

Prachtig nieuw boek in onze webshop geschreven door Marianne de Bruijn en Rieneke Chrispijn

Home > Prachtig nieuw boek in onze webshop geschreven door Marianne de Bruijn en Rieneke Chrispijn

Een ongeneeslijke hersentumor …. Wat gebeurt er in je leven als je partner deze diagnose krijgt?

Marianne de Bruijn en Rieneke Chrispijn weten uit eigen ervaring hoe deze diagnose je leven van het ene op het andere moment totaal op zijn kop zet. En dat het leven nooit meer hetzelfde is als daarvoor. Samen met 9 lotgenoten, hebben zij hun persoonlijke verhalen opgeschreven en gebundeld in een boek met de titel Hersenstreken.

Een bijzonder en indringend boek over de manier waarop gezinnen omgaan met deze situatie, gezinnen die moeten zien te leven met een nieuwe werkelijkheid nadat ze de verpletterende diagnose ‘ongeneeslijke hersentumor’ hebben gekregen.

Bestellen kan via deze link

De verhalen nemen je mee in het ziekteproces, de behandelingen, de dilemma’s waar partners soms voor komen te staan en de pijnlijke en moeilijke fase van het sterven van hun geliefden. Stuk voor stuk ingrijpende verhalen die bedoeld zijn om lotgenoten te kunnen steunen.

De persoonlijke en intieme verhalen in dit boek geven patiënten en hun partners herkenning, erkenning, informatie, tips en houvast. Naast de ervaringsverhalen bevat het boek ook een informatief deel over de ziekte zelf, waar je allemaal mee te maken krijgt en welke vormen van hulp en begeleiding er mogelijk zijn; relevante tips en adviezen voor ieder die door deze vreselijke ziekte, in het eigen gezin of in de directe omgeving, geraakt wordt.

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.