Spring naar content

Paas actie van Wilco en Jackelien (debakkeraanhuis.nl) levert 250 euro op! ❤️

Home > Paas actie van Wilco en Jackelien (debakkeraanhuis.nl) levert 250 euro op! ❤️

Wilco en Jackelien halen een prachtig bedrag op van € 250,- met hun paasactie! Super gedaan, dank jullie wel! 

Hun verhaal: wij zijn Wilco en Jackelien,

Wij zijn september 2018 begonnen met ons bedrijf De Bakker aan Huis. Dit is een franchise concept met meerdere ondernemers die een eigen rayon hebben.

Het liep op dat moment erg goed en we konden het prima redden met z’n tweetjes en  ons gezin. Totdat in juli 2019 tijdens een vakantie in Italië het noodlot toesloeg van het ene op het andere moment.

Wilco kreeg op de eerste dag van ons verblijf in Italië een epileptische aanval en is met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Gelukkig waren we met familie op vakantie en kon Jackelien mee in de ambulance🚑 en waren er dus familieleden die zich om onze kinderen (Imme, Mila en Lana) van toen 12, 10 en 8 jaar konden bekommeren.

In het ziekenhuis zijn CT- scans gemaakt van het hoofd en daar was wat op te zien waardoor we door moesten naar een groter ziekenhuis. Wat wel anderhalf uur rijden was vanaf de camping waar we op dat moment verbleven. De hele rit met toeters en bellen over de drukke wegen in Italië.

Hier heeft hij nog een MRI scans gehad en daar bleek dat er een tumor in zijn hoofd zat. Volgens de arts in het ziekenhuis een goed te behandelen tumor.

Doordat Wilco eerst niet mocht vliegen ✈️moesten we een week blijven, om daarna onder medische begeleiding met ons gezin terug te vliegen naar Nederland.

Hier zijn we naar het ziekenhuis in Zwolle gegaan en daar kwam de arts met het vernietigende bericht dat het er niet goed uitzag en er gelijk actie ondernomen moest worden. Dus operatie ingepland. Deze vond plaats op 4 september 2019. De operatie was een operatie waarbij Wilco wakker moest blijven, zodat de neurochirurg duidelijk had wat er allemaal verwijderd kon worden.

Er was een groot gedeelte verwijderd, maar niet alles. Daarna begonnen vrij snel de bestralingen en de chemo in de vorm van pillen. Om ons bedrijf draaiende te houden hebben we personeel aan moeten nemen,  maar gelukkig kan Wilco ook nog meedraaien.

Tot aan nu blijft de situatie stabiel en zijn we al een aantal scans en hele spannende weken verder.☘️

Nu willen we heel graag wat doen voor Stichting Sterk en Positief, omdat onderzoek hiervoor natuurlijk heel erg belangrijk is.

We hebben bedrijven benaderd om bij ons Paaspakketten af te nemen waarbij we van ieder pakket €1,00 doneren aan de stichting. In totaal hebben we voor € 250,- opgehaald. 🐤🐰🐣☘️

debakkeraanhuis.nl

Groetjes van Wilco en Jackelien

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.