Spring naar content

Over Stichting ZindividU

Home > Over Stichting ZindividU

Een prachtige warme stichting die hulp biedt bij het versterken van jezelf!

Graag informeren wij jullie over deze stichting die een mooie plek invult naast de reguliere zorg voor o.a. hersentumorpatiënten die op zoek zijn naar hulp en complementaire zorg.

Wat is ZindividU?
ZindividU is een stichting, die zich richt op de kankerpatiënt en zijn/haar omgeving. Naast de reguliere protocollen van het ziekenhuis zijn er veel paden die je bij kanker ook kunt bewandelen. Maar als je net de diagnose kanker te horen hebt gekregen, is het wel een ‘doolhof’ om jouw weg hierin te vinden.

Zij helpen jou de verschillende wegen in kaart te brengen, zodat jij zelf de voor jou beste richting kunt kiezen. Zo blijf je in je kracht staan!

Fons de Visser, oprichter van ZindividU, werd zelf in 2012 geconfronteerd met een overlevingstermijn van maximaal 15 maanden omdat hij hersenkanker heeft. Nu 9 jaar later leeft hij nog en voelt zich vitaler dan ooit! Fons en zijn vrouw nodigen lotgenoten uit aan de huiskamertafel en gaan met hen het gesprek aan over de keuzes die ze allemaal nog wel hebben. Maar ook over onderwerpen als een second opinion, integrale zorg, euthanasie, werk & ziek en alle andere aspecten waar je mee te maken krijgt zodra je deze diagnose ontvangt.

Waarom ZindividU?
Na de diagnose zakt de grond letterlijk onder je voeten weg. Je bent overmand door verdriet, onzekerheid en angst. Helder denken wordt lastig en daarin kan de stichting zo snel mogelijk ondersteuning bieden door de lotgenoot uit te leggen wat hij/zij zelf kan doen en dagelijks gelijk al kan toepassen. Belangrijk is dat je het heft weer in eigen handen neemt: het gaat over jouw toekomst!

Hier ligt de kracht van deze bijzondere stichting: je weer laten voelen dat jij in regie bent.

Download hun brochure of ga naar www.zindividu.nl 

 

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.