Spring naar content

Nog 1 week te gaan! Facilic’Ommetjes challenge

Home > Nog 1 week te gaan! Facilic’Ommetjes challenge

Nog 1 week te gaan en we gaan nek aan nek! Het is strijden om de 1e plaats! Dus doe je wandelschoenen aan en loop zoveel mogelijk kilometers!

Annabel verteld: De trainees van 2020 en de Facilicom Foundation hebben de handen ineengeslagen tijdens de Facilic’Ommetjes challenge. Vier teams, allen onder leiding van trainee teamcaptains, gaan de competitie met elkaar aan in de Ommetjes-app en lopen gedurende 3 weken zoveel mogelijk Facilic’Ommetjes om geld in te zamelen voor een goed doel. Een win-winsituatie. Want je steunt zo niet alleen een goed doel, je werkt ook aan je eigen fysieke en mentale gezondheid.

In totaal wordt er voor vier goede doelen gelopen, ons groepje heeft gekozen voor Stichting Sterk en Positief.  Een stichting opgericht door Charles la Haye, bij wie een hersentumor geconstateerd werd en erachter kwam hoe weinig we nog over hersentumoren weten. Gevolg hiervan is dat helaas meer dan 95% (!) van de patiënten hieraan overlijdt. Hij strijdt via deze stichting voor meer onderzoek naar hersentumoren, zodat we hopelijk stapje voor stapje dichterbij geneesbaarder komen. Een super mooi en belangrijk initiatief als je het mij vraagt.

Er zijn in totaal vier cheques te verdelen. Het team dat de meeste kilometers bij elkaar wandelt, verdient de cheque van €1500 voor hun goede doel. Daar gaan we natuurlijk voor!

Bekijk de actie hier 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.