Spring naar content

Nieuwe Rubriek: Jouw Verhaal

Home > Nieuwe Rubriek: Jouw Verhaal

Herken je dat? De ongeloof, de machteloosheid, die mentale dreun toen jullie de uitslag kregen van een (kwaadaardige) hersentumor?

Herken je dat? Dat je ‘s nachts in bed ligt en je maag protesteert door de chemokuur? De spanning voor de 1e bestraling? De MRI die je net hebt gehad, en je de dagen erna niet kan functioneren, lamgeslagen door de stress, wachtend op de uitslag? Herken je dat?

Herken je dat? Iemand van wie je houdt wordt geopereerd aan een hersentumor, de spanning voor en tijdens de operatie, wachtend op het telefoontje of het ‘goed’ is gegaan?

Herken je dat? de dagen voor een MRI, iemand van wie je houdt stil of kortaf is?

Heeft iemand van wie je houdt een hersentumor of ben je zelf patiënt dan kan het helpen om juist op die momenten de spanning en emotie van je af te schrijven. Dan ontstaan de mooiste en meest pure verhalen.

We hopen dat je tijdens het schrijven dan gaat beseffen wat nog wel mooi is wat nog wel de moeite waard! Deel die mooie, emotionele en krachtige verhalen met ons en stuur ze naar jouwverhaal@sterkenpositief.nl.

De mooiste inzendingen willen we publiceren, uiteraard vragen we vooraf jouw toestemming.

1 reactie

  1. mart kroon op 24 november, 2020 om 05:33

    Goed idee.
    Ik denk dat dit zeker kan helpen bij de verwerking ( ik schrijf dit als partner van Yvonne, welke helaas de strijd heeft verloren van deze ziekte )
    Ga mijn best doen om iets op papier te zetten.

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.