Spring naar content

Meer dan 81.000 Engelsen ondertekenen de petitie voor meer onderzoek

Home > Meer dan 81.000 Engelsen ondertekenen de petitie voor meer onderzoek

Brain Tumour Research UK heeft meer dan 81.000 handtekeningen opgehaald die ze zullen aanbieden aan Downingstreet 10, het adres van de ambtswoning van de Britse premier in Londen.

In deze petitie wordt opgeroepen tot meer investeringen in onderzoek naar deze verwoestende ziekte die meer kinderen en volwassenen onder de 40 jaar doodt dan welke andere vorm van kanker dan ook in de UK.

Dan Knowles, onze Chief Executive, zei: “Vandaag sturen we een oprechte dank aan iedereen die ons heeft geholpen door de petitie te ondertekenen en moedigen we iedereen die ze kennen aan om mee te doen. Opnieuw heeft de hersentumorgemeenschap gehoor gegeven aan onze oproep en we zullen er nu voor zorgen dat uw stem luid en duidelijk wordt gehoord. We zullen doorgaan met het versterken van uw stem in de wandelgangen van de macht en hebben opwindende plannen om met politici in contact te komen, waaronder een geplande inlevering in Downing Street 10, om de druk hoog te houden die nodig is om de verandering te stimuleren die hersentumorpatiënten en hun families nodig hebben en verdienen.”

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.