Spring naar content

Mariska Kesteloo “Mijn man heeft een hersentumor en ik sta ernaast”

Home > Mariska Kesteloo “Mijn man heeft een hersentumor en ik sta ernaast”

Mariska had een boek nodig om haar verlies in woorden uit te drukken
Ze verloor haar schoonvader, moeder, vriendin en ook haar man. Allemaal in een periode van vijf maanden. Mariska Kesteloo uit Koudekerke trok niet de deur dicht, ze sloot niet de gordijnen. Ze schreef een boek: Mijn man heeft een hersentumor en ik sta ernaast.

Boekbeschrijving

Holy shit! Ik sta naast het bed van Christophe op de spoedafdeling van het ziekenhuis. Ik voel mijn gezicht warm worden en mijn hart gaat als een bezetene tekeer. Hij zegt: ‘Wat er ook gebeurt, Mariska, jij bent het beste wat mij ooit overkomen is.’ Het voelt als een afscheid, maar ik wil geen afscheid!

Na een hectische periode beslissen Christophe en Mariska, veertigers, om meer tijd voor elkaar te nemen en te genieten van het leven. Dan komt het bericht: Christophe heeft een hersentumor. Hun wereld en hun toekomstplannen storten in.

Kanker maakt nu definitief deel uit van hun leven. Ze zijn dankbaar dat ze nog samen zijn en dat ze weer perspectief hebben. Ze kijken uit naar de toekomst, om hun passie voor het reizen weer op te pakken.

Dit boek is een opsteker voor iedereen die in de moeilijke periode na de diagnose zit. Het boek staat bol van praktische tips om door deze periode heen te komen. Oprecht en vanuit het hart geschreven.

Het aantal mensen met een hersentumor groeit in Nederland. Daarom gaat van elk verkocht boek een bijdrage naar ZindividU, een stichting die zich inzet op ondersteuning van de kankerpatiënt en zijn omgeving.

Bestel hier!

Bekijk hier het hele interview met Mariska bij omroep Zeeland

 

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.