Spring naar content

Korte enquête over jullie spanning rondom de MRI. Doe je mee?

Home > Korte enquête over jullie spanning rondom de MRI. Doe je mee?

Beste lotgenoten en partners,

Komende week heb ik weer een MRI en dat vind ik altijd weer erg spannend.

Maar nu hoor ik van verschillende lotgenoten dat sommige dezelfde dag de uitslag krijgen en weer andere pas een week later. We hebben daarom een korte enquête van ongeveer 1 minuut met 6 vragen over jullie ervaringen  rondom een MRI. Jullie gegevens zijn anoniem gemaakt.

Doe je mee?

De uitkomsten zal ik volgende week delen op de site van sterk en positief.

klik hier voor de enquête

Stichting Sterk en Positief

 

5 reacties

 1. Sandy op 22 november, 2021 om 18:48

  Ik krjjg altijd dezelfde dag de mri dus ik hoef niet te bespreken met de arts dat ik dat sneller wil (laatste twee vragen)

  • sterkenpositief op 22 november, 2021 om 19:02

   Hoi Sandy, Goeie opmerking, ik heb de optie: “niet van toepassing” toegevoegd

   • Britta op 23 november, 2021 om 08:49

    Hallo lieverds,

    Uiteraard ingevuld. Bij rense (umcutrecht) krijgen we altijd op dezelfde dag de uitslag. Ik wist niet eens dat er mensen waren die hier wel eens op
    moesten wachten. Wat idioot! Wat er bij ons gebeurt; de hoofdbehandelaar beoordeeld het beeld in eerste instantie (zodat het dezelfde dag kan) maar vermeld daarbij dat het ook nog beoordeeld wordt door de radiologen. Als daar wat anders uitkomt, maar dat is natuurlijk nooit zo omdat de neuro/oncologen hier hartstikke bedreven in zijn, dan laten ze het weten. Het is één keer voorgekomem in de Corona periode dat de hoofdbehandelaar te druk was, had een seh dienst en het was pinkster weekend, dat we vrijdag de mri hadden gehad en maandag of dinsdag de uitslag. Niet te houden! Heb ook aangeven dat ze we dit niemand gunnen en dat ze dit gewoon niemand aan moeten doen. Ik ben echt onwijs verbaasd dat dit dus voor sommigen onder ons ‘normaal’ is.

 2. Miriam op 22 november, 2021 om 23:46

  Charles,

  Natuurlijk heb ik hem ingevuld. Afgelopen maand besproken met de neuroloog waarom het gemiddeld 3-4 dagen duurt voor er een uitslag komt? Ze zeggen dat het gezien en beoordeeld moet worden door meerdere specialisten wat tijd kost. Deels snap ik het, maar de 3-4 dagen in afwachting zijn van de uitslag is vreselijk! Ook al probeer je samen positief te denken, het lukt niet tot het verlossende woord komt. Succes kerel deze week samen met de dierbare mensen om je heen! 🍀

  Mir

  • sterkenpositief op 22 november, 2021 om 23:48

   Dank je Miriam 💪🍀

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.