Spring naar content

Je MAG mijn rug op met je hersentumor! 2 juli Triatlon van Holten voor Sterk en Positief

Home > Je MAG mijn rug op met je hersentumor! 2 juli Triatlon van Holten voor Sterk en Positief

Ik geef iedereen met een hersentumor “BACK-UP”!

Ik wil graag iedereen met een hersentumor steunen! Door geld binnen te halen voor Stichting Sterk en Positief kan onderzoek naar het geneesbaar maken van hersentumoren voortgezet worden!

Bij mijn vrouw Miriam werd eind 2016 een Glioblastoom geconstateerd. Een gradatie 4. Levensverwachting, 9 maanden tot 1,5 jaar. Inmiddels ruim 5 jaar verder and still doing strong! Voor mij is dit de kans om “iets” terug te doen. Niet alleen aan haar, maar ook aan alle andere mensen die dit  is overkomen…….. Ga er maar aanstaan………..

Doneer minimaal 35,– euro aan ons team! en geef de NAAM+ACHTERNAAM + WOONPLAATS aan van degene die wij zullen meedragen op 2 Juli aanstaande.

Voor de derde keer zal ik een Olympische afstand van deze Triathlon afleggen. Minder doneren mag uiteraard ook, maar dan zal een naam niet meegenomen worden…

Hoe meer namen, hoe beter voor de Stichting Sterk en Positief. Jullie kunnen helpen door betreffende persoon weet te taggen op Facebook, Instagram , LinkedIn of welk social media kanaal dan ook!

Ik ga ervoor de tweede van Juli!! en hoop op jullie steun!

Alvast een enorme dank!

Jasper

 

 

 

 

 

1 reactie

  1. Marjan Elbrink op 4 juni, 2022 om 07:53

    Jasper en Miriam
    Trots op jullie .

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.