Spring naar content

Jasper en Daan komen alsnog in actie voor Miriam en Charles! Alternatieve Olympische afstand Triathlon

Home > Jasper en Daan komen alsnog in actie voor Miriam en Charles! Alternatieve Olympische afstand Triathlon

NU IS HET DUS WEER TIJD VOOR DE HERSENTUMOR! 

14 maart posten wij al op onze site dat Jasper, Daan, Ties en Pebbe in juni de Triathlon van Holten zouden gaan doen maar helaas gooide Covid-19 roet in het eten en ging dit evenement niet door. Maar Jasper en Daan komen alsnog in actie!

Jasper verteld: en nu 3 maanden verder is het voor mij weer tijd om deze actie aandacht te geven! Aandacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Geld wat gebruikt gaat worden voor onderzoek, onderzoek om hersentumoren geneesbaar te maken! Dat zijn ze namelijk nu nog niet!!! en dat is vreselijk! 

Ties en Pebbe zullen daarom volgend jaar alsnog de kids triathlon van Holten gaan lopen en uiteraard ook Daan en ik zullen onze afstand afleggen. Maar daar kunnen wij het niet bij laten.

Ze hebben mooie pakken, met gave sponsoren en veel mensen uit hun omgeving hebben al gedoneerd.  Daarom hebben Daan en Jasper besloten dat zij ook dit jaar een kwart triathlon gaan doen!

ALTERNATIEVE OLYMPISCHE AFSTAND TRIATHLON
Het laatste weekend van augustus zullen zij 1.500 meter zwemmen in het Grasbroek in Bornerbroek. Vervolgens fietsend naar Enter, Rijssen, Wierden, Almelo, Zenderen en dan weer naar Bornerbroek (40 km) . Vanaf daar gaan ze hardlopend weer naar Almelo en dan weer terug naar Bornerbroek (10 km). Uiteraard gaan we ze aanmoedigen langs de kant van de weg of het water!

Je kunt Jasper en Daan (en natuurlijk Ties en Pebbe) steunen door te doneren via deze link of door te doneren op onze site onder vermelding van “Daan en Jasper”

Hun doel : € 10.000 euro!

Deel dit bericht ook met je eigen netwerk!! via whatsapp of social media!

Alvast dank voor jullie steun en hulp!

Met Sterk en Positieve groet,

Natascha en Charles

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.