Spring naar content

Jacco haalt een fantastisch bedrag voor zijn Debby tijdens de Ultra Viking Run

Home > Jacco haalt een fantastisch bedrag voor zijn Debby tijdens de Ultra Viking Run

Jacco in actie voor zijn Debby en onderzoek naar hersentumoren

Jacco (eerste van links) vertelt: De uitdaging die ik ben aangegaan was denk ik echt de heftigste tot nu toe. In het begin zit je vol adrenaline en ga je ervoor, maar aan het eind was het nog een race tegen de klok en waren we vijf minuten voor tijd binnen. Slechts 215 van de 400 hebben het gehaald, waaronder ik.

Ik zat er echt wel meerdere malen doorheen, maar toch lukte het me om mij weer te herpakken en te knallen! Bij de 29km waren we ongeveer 4,5 uur bezig en ik dacht ‘ik ben nog niet eens op de helft, het is pas 13:30 uur en ik finish pas om 19:00 uur waar gaat dit naar toe?!’

Tevens moet je je voorstellen dat je dan al overal spierpijn hebt en dan dus nog meer dan vijf uur minimaal moet rennen en fysieke uitdagingen moet trotseren.

Dat je maatjes dan even met je praten helpt heel erg en ik dacht aan Debby en zei ook tegen mijzelf ‘loop niet zo te janken en ga er gewoon voor, doe het voor Debby, hoe gaaf zou het voelen als ik gewoon de finish haal!’

Het moest wel echt uit mijn tenen komen. Maar de saamhorigheid ook met de andere Ultra’s was enorm, 5 km voor de finish rende we met 15 Ultra’s gezamenlijk als een groep, op 4 GFO strijders na allemaal onbekenden, die er ook allemaal doorheen zaten en we schreeuwden elkaar naar de finish, ‘OORRAAH! WIJ GAAN DIT HALEN, OORRAAH!’. Kippenvel als ik het weer zo schrijf, wat een avontuur en wat een ervaring!

En mooi dat ik wat heb kunnen betekenen voor onderzoek naar hersentumoren ook daarvoor een mooi bedrag heb opgehaald! ☘️ Heel GAAF!

Ik wil iedereen bedanken voor jullie steun en bijdrage aan het goede doel Sterk en Sportief!
Dank hiervoor mede strijders! Nee…….SUPER BEDANKT!

Nog wat andere statistieken op een rij:

– 9:55:46 min gerend en geploeterd
– 100 burpees gedaan
– 10 koeienvlaaien geraakt 💩
– Ruim 3000 hoogte meters overwonnen
– 61,8km afgelegd
– 140 obstakels 💪
– 40 bekertjes water
– 20 bekertjes redbull
– 4 pannenkoeken
– 4 endurance bars – @sportvoedingswinkel.nl
– 1 liter elektrolyten van @tailwindnutritionde
– 4 paracetamols💊
– 8 liter geschat vochtverlies
– Minimaal 50 andere vikings aangemoedigd
– 1 zwarte teennagel
– 2x een schok geïncasseerd
– 1 kapotte grote teen vanwege een 25kg blok 🙂 🫣
– Gekneusde rib
Allerbelangrijkste statistiek: meer dan €3300,- opgehaald voor Sterk en Positief 

Doneren kan nog steeds via deze link

Love u all 🫶 en op naar de volgende uitdaging 😜🦾

PS: Denk in uitdagingen, niet in obstakels! 😉

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.