Spring naar content

International Brain Tumor Awareness Week 2023 – het is bijna zover!

Home > International Brain Tumor Awareness Week 2023 – het is bijna zover!

De International Brain Tumor Awareness Week 2023  is van zaterdag 28 oktober tot en met zaterdag 4 november.

Deze speciale week is om activiteiten te organiseren die de  bewustmaking van hersentumoren  over de hele wereld onder de aandacht te brengen. We hopen dat hierdoor meer onderzoek gaat plaats vinden om deze ongeneeslijke vorm van kanker te verslaan.

We willen graag dat je meedoet. Alles, hoe klein ook, dat je kunt doen om het bewustzijn te vergroten van de unieke uitdagingen van een hersentumordiagnose en de noodzaak voor een verhoogde onderzoeksinspanning, zou zeer worden gewaardeerd door de internationale hersentumorgemeenschap.

U kunt bijvoorbeeld een statiegeldactie organiseren of je verjaardag opdragen aan deze wereldwijde actie via een TIKKIE link van Sterk en Positief of stuur je initiatief naar actie@sterkenpositief.nl; neem contact op met uw lokale media en vertel hen uw verhaal. Uiteraard kunt u ook een actie starten via ons actieplatform www.sterkensportief.nl.

Help mee om deze ongeneeslijke vorm van kanker onder aandacht te brengen en verander tijdelijk je profiel op social media met ons logo. ☘️

 

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.