Spring naar content

Ik fiets 65 KM in de Amstel Gold Race voor Stichting Sterk en Positief

Home > Ik fiets 65 KM in de Amstel Gold Race voor Stichting Sterk en Positief

k wil graag geld inzamelen omdat ik geraakt ben door het verhaal van Charles La Haye.

Charles is de man van mijn collega en kwam voor een gehooronderzoek. Omdat zijn gehoor nader onderzoek nodig heeft raakte wij aan de praat. Hij vertelde onder andere over de stichting Sterk & Positief en wat de stichting doet en wat het voor hem betekend. Ook vertelde hij over het FUS Focused Ultra Sound onderzoek.

FUS is een innovatieve MRI-gestuurde technologie die met uiterst precies gerichte geluidstrillingen en microbelletjes in de bloedstroom de bloedvaten in de hersenen tijdelijk en heel lokaal kan openen zonder de schedel te hoeven openen. Zo kunnen medicijnen werken waar ze nodig zijn, op de juiste plek in de hersenen. Dit fascineert mij als audicien omdat ik dagelijks werk met geluid en het bewerken van geluid in hoortoestellen. hierbij een link waarbij wordt uitgelegd wat dit onderzoek inhoudt.

Sinds de zomer van 2022 ben ik ga na denken over mijn gezondheid. Tot 2 keer toe ben ik toen in het ziekenhuis gekomen omdat ik mij niet goed voelde. In het ziekenhuis heb ik verschillende onderzoeken gehad waarbij de artsen bij het maken van een ecg (hartfilmpje) een afwijking zien.

Doordat de artsen niet weten hoe dit komt en ik zo`n beetje elke test heb gehad die er is blijft alleen nog een MRI scan over. Echter ben ik claustrofobisch en kan ik niet 45 min in een buis liggen, ik heb dit geprobeerd maar kom helaas niet verder dan 2.5 minuut.

Mij werd op het hart gedrukt wel wat te gaan doen aan mijn leefstijl daar ik te zwaar ben. Ik ben hier mee aan de slag gegaan en kwam Oersterk tegen. Oersterk is een andere maar voor mij de juiste manier om met voeding om te gaan. Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen en stap ik graag weer op de fiets waarbij de Amstel Gold Race mijn eerste echte uitdaging is. Bekijk mijn video

Ik voel mij de laatste tijd dan ook een stuk beter en wil dit graag doorzetten. Naast het bezig zijn met voeding wil ik maatschappelijk ook meer betrokken zijn. Een reden voor mij om deze uitdaging te verbinden aan een goed doel: Stichting Sterk en Positief.

Help jij mee mijn doel te behalen? Doneren kan via deze link!

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.