Spring naar content

Hierbij presenteren wij u met trots ons jaarverslag van 2020

Home > Hierbij presenteren wij u met trots ons jaarverslag van 2020

Hierbij presenteren wij u ons jaarverslag. De jaarrekening van 2020 hebben we begin maart 2021, met de goedkeuring van het voltallige bestuur, afgerond. Daarnaast is de jaarrekening goedgekeurd door een onafhankelijke kascommissie.

2020 is het jaar van Covid-19 en dit heeft veel impact gehad op onze activiteiten en inkomsten. Zo zijn er in het voorjaar nauwelijks giften binnen gekomen en waren alle activiteiten waaraan wij deel zouden nemen afgelast. Enorm jammer natuurlijk.

Maar we hebben die tijd nuttig gebruikt om onze stichting verder uit te bouwen. Zo zijn we meer in contact gekomen met onderzoekers en artsen en hierdoor kunnen we jullie beter op de hoogte houden van het laatste onderzoeks nieuws!

Het hoogtepunt voor onze stichting viel laat in november waar we bij een steunbetuigingsactie meer dan 2300 handtekeningen hebben opgehaald om de onderzoeksaanvraag van het Dutch Neuro-Oncology FUS Consortium kracht bij te zetten. Helaas heeft deze actie niet geleid tot het gewenste resultaat, namelijk funding krijgen van het KWF voor dit onderzoek.

Maar er is ook goed nieuws! De machine voor “MRI-gestuurde ‘Focused-Ultrasound” is inmiddels aangeschaft door het UMC Utrecht en Prinses Maxima Centrum. Nu alleen de funding nog voor onderzoek!

Ondanks dat door Covid-19 een aantal van onze evenementen in 2020 zijn afgelast hopen we dat er dit jaar wel een aantal evenementen doorgang kunnen vinden zoals de Marathon van Leiden, de NK Triatlon in Holten en fietsen op de Mont Ventoux!

Wij gaan met veel energie, kracht en positiviteit door met onze activiteiten om mee te helpen aan de genezing van hersentumoren.

Met vriendelijk groet,

Namens het voltallige bestuur

Charles La Haye

Download jaarverslag 2020

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.