Spring naar content

Eerste resultaten van een grote fase 3 studie in de UK met het DCVax vaccin

Home > Eerste resultaten van een grote fase 3 studie in de UK met het DCVax vaccin

Eerste resultaten op overleving van een grote fase 3 studie van het DCVax®-L vaccin bij nieuw gediagnosticeerd glioblastoom.

Voor de intent-to-treat (ITT)-populatie (aantal patiënten: 331) was de gemiddelde overlevingsduur (mOS) 23,1 maanden vanaf de operatie.

In de studie kreeg bijna 90% van de patiënten het vaccin DCVax-L.

Voor patiënten met gemethyleerde MGMT (aantal: 131), was de gemiddelde overlevingsduur 34,7 maanden vanaf de operatie, met een 3-jaarsoverleving van 46,4%. Meer uitkomsten over deze studie zijn te downloaden via de link onderaan dit artikel.

Northwest Biotherapeutics, gevestigd in Maryland, heeft aangekondigd dat de productie is begonnen van zijn eerste dendritische celkankervaccin voor de behandeling van een glioblastoompatiënten in zijn recent gelicentieerde Britse productiefaciliteit in Sawston.

Northwest Biotherapeutics is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van gepersonaliseerde immunotherapieproducten die zijn ontworpen om kankers effectiever te behandelen dan de huidige behandelingen, zonder toxiciteiten zoals die geassocieerd worden met chemotherapie. Het bedrijf heeft een breed platformtechnologie voor DCVax®-vaccins op basis van dendritische cellen.

Download hier de onderliggende studie

Lees verder op Brain Tumour Research UK

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.