Spring naar content

Aankondiging: Jasper de Jong is toegetreden als bestuurslid van Stichting Sterk en Positief

Home > Aankondiging: Jasper de Jong is toegetreden als bestuurslid van Stichting Sterk en Positief

Jasper stelt zich voor: 10 oktober 2007 beloofde ik, in het bijzijn van vrienden en familie dat ik voor Miriam de Jong- van Beek zou zorgen……In voor- en tegenspoed. Uiteraard zijn de geboortes van onze twee kinderen in deze 15 jarige periode te bestempelen als de maximale hoogtepunten.

Dieptepunten kan ik eigenlijk niet benoemen……..Hoe vreemd dat wellicht ook is, omdat bijna 6 jaar geleden bij mijn vrouw Miriam een Glioblastoom in de hoogste gradatie werd geconstateerd. Met andere woorden een dodelijke vorm van hersenkanker.

Ja! Je wereld klapt in één keer in elkaar en er schieten tig beelden door je hoofd. Een levensverwachting van 9 tot 15 maanden, een jong gezin, Hoe verder………Hoe?

Gewoon gaan! Een operatie, chemotherapie en bestralingen in één jaar met alle bijwerkingen die je maar kan bedenken. Daarnaast de zaken die je tussendoor moet regelen en waar veel zaken ook “gewoon” doorgaan en blijven gaan. Uiteraard met enorm veel hulp van familie en vrienden. Tot op de dag van vandaag hebben we elke drie maanden een MRI scan om de status van de situatie in de gaten te houden. Elke drie maanden spanning in huize De Jong en in de huizen bij onze dierbare naasten.

Bij toeval kwam ik in contact met Charles La Haye een lotgenoot van Miriam die in 2019 de stichting Stichting Sterk en Positief heeft opgericht. Met als doel hersentumoren geneesbaar te maken. Middels het actieplatform kan een ieder zijn of haar bijdrage leveren door een eigen actie op te tuigen en daarmee geld te genereren voor onderzoek.

Naast de mogelijkheid om zelf actie te ondernemen voorziet Stichting Sterk en Positief ook lotgenoten van het laatste nieuws en berichten over onderzoek in zowel binnen als buitenland.

Enorm trots ben ik dan ook dat ik op deze bijzondere dag mag toe treden tot het bestuur van deze Stichting! En daadwerkelijk nog beter mag helpen om hersentumoren geneesbaar te maken.

Charles La Haye en bestuur, dank voor het vertrouwen! Uiteraard kan “gewoon” doneren/steunen ook middels deze link

AMOR VINCIT OMNIA! LIEFDE OVERWINT ALLES!

Jasper

#Hersentumor #kanker #trouwdag #sterkenpositief

1 reactie

  1. Mart op 11 oktober, 2022 om 09:15

    Beste Jasper.
    Heel veel succes als bestuurslid van Sterk en Positief.

    Dank je wel voor je inzet.

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.