Spring naar content

2 juli Triatlon van Holten voor Stichting Sterk en Positief

Home > 2 juli Triatlon van Holten voor Stichting Sterk en Positief

Ik geef iedereen met een hersentumor “BACK-UP”!

Ik wil graag iedereen met een hersentumor steunen! Door geld binnen te halen voor Stichting Sterk en Positief kan onderzoek naar het geneesbaar maken van hersentumoren voortgezet worden!

Bij mijn vrouw Miriam werd eind 2016 een Glioblastoom geconstateerd. Een gradatie 4. Levensverwachting, 9 maanden tot 1,5 jaar. Inmiddels ruim 5 jaar verder and still doing strong! Voor mij is dit de kans om “iets” terug te doen. Niet alleen aan haar, maar ook aan alle andere mensen die dit  is overkomen…….. Ga er maar aanstaan………..

Doneer minimaal 35,– euro aan ons team! en geef de NAAM+ACHTERNAAM + WOONPLAATS aan van degene die wij zullen meedragen op 2 Juli aanstaande.

Voor de derde keer zal ik een Olympische afstand van deze Triathlon afleggen. Minder doneren mag uiteraard ook, maar dan zal een naam niet meegenomen worden…

Hoe meer namen, hoe beter voor de Stichting Sterk en Positief. Jullie kunnen helpen door betreffende persoon weet te taggen op Facebook, Instagram , LinkedIn of welk social media kanaal dan ook!

Ik ga ervoor de tweede van Juli!! en hoop op jullie steun!

Alvast een enorme dank!

Jasper

 

 

 

 

 

2 reacties

 1. Pauline Sas op 26 mei, 2022 om 23:02

  Ik vind het t-shirt fantastisch, dus als je die kan krijgen! Zou iedereen in moet sporten! Kan dat?

  Pauline

 2. Jasper op 27 mei, 2022 om 17:19

  Hoi Pauline,

  Dank je wel voor je reactie! Ja, het is inderdaad een fantastisch shirt. Ik heb deze speciaal voor deze Triathlon laten maken voor mij en mijn zwager. Het is dus een limited edition van 2 stuks :). Ik kan eens vragen of ze er één extra willen bedrukken? Maar geen idee wat je acceptabel vind qua prijs?

  Zou je willen reageren via jasper@sterkensportief.nl? Ik hoor graag.

  Jasper

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.