Spring naar content

Volg hier de voorbereidingen van Bart en zijn vrienden voor de Nijmeegse Vierdaagse

Home > Volg hier de voorbereidingen van Bart en zijn vrienden voor de Nijmeegse Vierdaagse

Volg de voorbereidingen van Bart en zijn vrienden voor de Nijmeegse Vierdaagse in zijn nieuwe Blog!

We hebben ondertussen al meer de 2000 euro opgehaald! En deze week zijn we ter voorbereiding op het echte werk de avondvierdaagse in Oss aan het lopen! 4x 25km lets go 💪🏻💪🏻💪🏻

Wil je ook nog doneren? Iedere euro is hard nodig voor onderzoek! #sterkenpostief #samensterk

Blog volgen

‘’Denken in kansen en mogelijkheden’’

Door de operatie aan een hersentumor kon ik een jaar geleden nog geen blokje om lopen en dit jaar loop ik samen met mijn vrienden de vierdaagse!

Mijn naam is Bart en samen met mijn vrienden Ray, Tom en Rick wandel ik de Nijmeegse vierdaagse om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren.

Bij mij is eind 2020 een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. De tumor is operatief verwijderd en ik heb periodiek een scan omdat de tumor weer terug kan komen. Na de operatie ben ik begonnen met revalideren en was zelfs een blokje om het huis een uitdaging. Ondertussen heb ik veel vooruitgang geboekt en lijkt  de vierdaagse haalbaar

Twee jaar geleden kwamen we op een gezellige avond op het idee de vierdaagse te gaan lopen, het leek op die avond waarschijnlijk een beter idee dan toen we begonnen met trainen, we beseften hoeveel tijd erin ging zitten en dat vier keer vijftig kilometer toch een opgave zou worden. Nu corona grotendeels achter de rug is mogen we dit jaar van start.

Tijdens het wandelen kwam het idee ter sprake om geld in te zamelen. We hebben daarom een actie opgezet zodat er in de toekomst een grotere kans op genezing is, waarbij een tumor sneller geconstateerd kan worden en er gerichter behandeld kan worden.

Ons doel is om € 5000 euro op te halen voor het onderzoek van Pim French van het Erasmus MC.

Steun ons en doneer!

Help jij ons mee om hersentumoren geneesbaar te maken?

Groetjes Ray, Tom, Rick en Bart,

 

 

 

Laat een reactie achter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.