Spring naar content

Nina gaat de 5 kilometer lopen tijdens haar chemokuur. Wat een kanjer!

Home > Nina gaat de 5 kilometer lopen tijdens haar chemokuur. Wat een kanjer!

Mijn naam is Nina van der Meer en in Februari 2019 ben ik geopereerd aan een hersentumor. Na bestraling in de zomer ben ik inmiddels bezig met chemo. Ik heb nu 4 van de 12 kuren achter de rug. Het is zwaar, maar ik verdraag het aardig goed. Inmiddels heb ik het hardlopen weer opgepakt. Het gaat nog niet heel ver of snel, maar wel zo goed dat ik ondanks de chemo me fit genoeg voel om mee te doen aan de CPC 5km. Omdat ik het leuk vind, en ik net als voorheen uitdagingen aan wil gaan maar vooral wil genieten van het leven!

Toch wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken aandacht te vragen voor het feit dat kwaadaardige hersentumoren niet te genezen zijn, en dat meer onderzoek noodzakelijk is. Stichting “Sterk en Positief” zamelt geld in voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor deze stichting wil ik met mijn actie graag €2500 inzamelen. https://actie.hersenstichting.nl/actie/nina-van-der-meer

Steunt u mij in het behalen van mijn doel om geld op te halen voor Stichting “Sterk en Positief”? (www.sterkenpositief.nl)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.